Povestea Noastră

De-a lungul timpului, lumea s-a împărțit în două tabere, în funcție de răspunsul la următoarea întrebare: Ce torni prima dată, laptele sau cerealele? Pentru noi nu contează ordinea. Primim cu brațele deschise toți iubitorii de cereale cu lapte.

Cereal Crunch este primul Cereal Bar din România unde găsești #ALLDAYBREAKFAST într-o manieră colorată și dulce.

Cele peste 100 de sortimente de cereale (integrale, fără zahăr, cu arome de fructe și cu ciocolată, unt de arahide, alune sau scorțișoară), pot fi savurate alături de laptele colorat.

Și pentru că acordăm o deosebită atenție tuturor ingredientelor pe care le folosim, menționăm că laptele este colorat natural, iar acesta nu influențează gustul, textura sau proprietățile laptelui. Sau, puteți spune că e magic și vine de la unicorni.

Toate sortimentele de cereale, împreună cu cele 15 tipuri de lapte și cele 10 variante de topping-uri te îndeamnă ca de fiecare dată când vii la noi să încerci o nouă combinație de arome, astfel încât bolurile servite să nu fie niciodată la fel la gust, dar la fel de colorate.

Punctul culminant al poveștii este că deși Cereal Crunch sună ideal pentru copii, este predestinat tuturor.  Celor ce iubesc supereroii, pentru că avem și sortimentele lor de cereale. Și celor ce iubesc diminețile însorite de duminică pe care vor să le retrăiască zilnic.

Celor care poftesc la o cafea de specialitate.

Categoric și celor care nu se dau bătuți până nu au o poză perfectă la noi în locații, pentru că avem un design #InstagramFriendly.

© Cereal Crunch – Toate drepturile rezervate.

ro_RORO